Andra upplagan!

Boken som reder ut begrepp och krav från ISO 9001. En guide och ett hjälpmedel med glimten i ögat!

Titta på bilden nedan och fundera på hur ni fångar upp dessa exempels förväntningar. Jag vågar påstå att de flesta företag fokuserar på medarbetaren och chefens önskemål…

Så, låt oss fundera över nyttan med utvecklingssamtal.Frågan vi alltid skall ställa oss är,-Vad är det vi vill få ut av det vi just gör. Ibland kan vi inte svara på frågan för sysslan vi håller på med uppfanns för länge sedan, under andra omständigheter i en annan verklighet. Vi gör det av vana. Så ställ tiden och arbete-belastningen mot det vi nu får ut av utvecklingssamtalet och fundera på om det är värt det. Blev det bara en bunt papper i en pärm eller har ni verkligen analyserat alla frågor och gjort en sammanställning som bli ett ypperligt beslutsunderlag för att skapa handlingsplaner och actions som lyfter företaget?

Ledningens genomgång

Ännu ett avsnitt som ofta upplevs som ett nödvändigt ont.
Ledningens genomgång är det som knyter ihop hela ledningssystemets användande över en period. Det är här man med helikoptersyn skall analysera vad man åstadkommit och undersöka hur bra systemet fungerat och levererat. Normalt är att man ser på sin verksamhet i årscykler och avslutar varje sådan med just Ledningens Genomgång, men man kan ju även ha annat intervall.

Beställ boken genom att maila mig!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Betala med Swish eller faktura
595Kr (varav är 45Kr porto)
+46702 73 00 62
(ange namn och adress)

Jag hjälper er med att få en effektivare verksamhet. Min vision är min affärsidé, dvs att stötta och utveckla företag till konkurrensmässiga spelare genom erfarenheter, kompetens, teknik och inspiration, med andra ord effektiva lösningar genom ständiga förbättringar och hållbar utveckling.

Stationsvägen 8
KOLSVA 731 11
soren.martensson@kaizentech.se
+46(0)702 73 00 62
Intresserad av att nätverka?
Kontakta oss!
Org.Nr; 556858-3834
© 2018 Alla rättigheter förbehållna.